Nemrég Baracskán jártam a Csíz Sajtműhelyben ahová termékfotózásra hívtak. Nagyon örültem a felkérésnek mert a sajtok fotózása nagyon hálás feladat, majd később bővebben ki is fejtem miért. A már meglévő termékfotók mellé kellett az új termékekről fotót készítenem, és egy pár folyamatfotót. A két nap nagyon kreatív és izgalmas fotózás volt, én minden pillanatát élveztem. 

Előkészületek

A fotózást, mivel ki kellett menni helyszínre egy gyors helyszíni szemle előzte meg, hogy megfelelően fel tudjak készülni, a fotózásra minden szükséges felszerelést el tudjak vinni. Már az elején láttam, hogy nagyon jó helyen járok, nagyon kedves volt a fogadtatás, és a hely is szuper. Megbeszéltük körülbelül milyen képekre lenne szükségük, egyeztettünk egy időpontot és utána más dolog nem volt csak rákészülni a fotózás napjára. 

A termékfotózás

A kisebb eladói térben állítottam fel a ministúdiómat, kicsit izgultam, hogy elég lesz-e a hely, de pont elég volt, és ráadásul sikerült egy olyan helyre tenni ahol a téli szürkeség ellenére is nagyon világos volt, így tudtunk készíteni természetes fényben készült fotókat. A kompozíciók összeállításában segítségem is volt, mert a házigazda, nagyon aktívan részt vett, aminek igen örültem, mert kreatív megoldásaival hozzájárult a képek elkészüléséhez.
Minden pillanatát élveztem, mert a sajtok amellett, hogy nagyon finomak, borzasztóan dekoratívak is. Az árnyalatuk, a formájuk, a textúrájuk, a mintázatuk fantasztikusak és a sajtműhely nagyon gazdag választékkal rendelkezik. Szebbnél szebb, finomabbnál finomabb, igazán különleges és minőségi sajtok. 

A folyamatfotózás

A fotózás második napján egy kicsit más jelegű fotózást tartottunk. Egy kis bepillantást nyerhettem a varázsműhely titkaiba, ugyanis készíttettünk egy pár folyamatfotózást. A tökéletes tisztaságú műhelybe védőfelszerelésben léphettem csak be, de szerencsére ez nem akadályozott meg a munkában. Annak alapján amit láttam egyet biztosan tudok mondani, a legnagyobb a varázsfűszer ami miatt ilyen finomak a Csíz Sajtműhely sajtjai, az a szakértelem és gondos odafigyelés. 

Egy nagyon jó hangulatú, igazán kreatív fotózás volt. Mindig öröm látni ilyen embereket akik szívvel lélekkel végzik a munkájukat és amire méltán büszkék, mert van okuk rá. 
Aki pedig ellenállhatatlan vágyat érez rá hogy megkóstolhassa ezeket az ínycsiklandozó sajtokat,  látogasson el a Csíz Sajtműhely  weboldalára vagy facebook oldalára
Köszönöm, hogy elolvastad az írásomat, ha pedig úgy érzed neked is szükséged lenne hasonló termékfotókra vagy folyamatfotózásra, kattints ide és válassz fotózási csomagajánlataim közül!

Ha hasznosnak találtad írásomat, iratkozz fel hírlevelemre! Hetente hasznos extrákkal és letölthető anyagokkal jelentkezem!

Mennyei sajtok – a Csíz Sajtműhelyben jártam