Üzleti szervező ajándékba!

Gondolom, senkinek nem árulok el újdonságot azzal, ha azt mondom, hogy a vállalkozás mennyi feladattal és kötelezettséggel jár. Sokszor pedig a rengeteg tennivaló közepette pedig azon kapom magam, hogy ide–oda csapkodok, mint aki bogarat kerget és egyik feladatból a másikba csapongok, ami nem jó. Sokszor érzem azt, hogy nem elég az az idő amit a munkára szánok és azt kívánom bárcsak ne 24 órából állna egy nap. Ha te is sokszor érzed ezt, akkor engedd meg, hogy  segítsek neked. Plusz órákat ugyan nem adhatok, de egy füzetet adok a kezedbe, ami közelebb visz céljaidhoz és segít az időbeosztásodban! Töltsd le ingyenes üzleti szervező füzetemet és kezdd el az alkalmazni még ma! Garantáltan összeszedettebben és új lendülettel teli fogsz nekiállni a mindennapi teendőidnek. 

Mi van a füzetben?

Ez a füzet egy nyomtatható 12 oldalas A5-ös mérető füzet. Az első részében segít egy kicsit összeszedni a gondolataidat és terveidet a vállalkozásoddal kapcsolatban. Van egy havi és egy heti tervező része, ezek nem rendelkeznek fix hónap vagy dátummal, ezért tetszőleges darabot tudsz belőle kinyomtatni. Másik előnye, hogy nem kell ahhoz január elseje, hogy tiszta lappal indulj! Lezárásként pedig van benne egy kis jelszóemlékeztető, egy kis költségvetés vezetés, és ami ma már szerintem nagyon fontos: egy kis közösségi média poszt tervező.

Hogyan kaphatom meg?

Semmi mást nem kell tenned, csak az alábbi feliratkozó szelvényt kitölteni. Érdemes feliratkozni hiszen még sok meglepetést és érdekességgel szeretnék kedveskedni neked! Miután elküldted az e-mail címed, percekkel később már küldöm is a linket ahonnan le tudod tölteni az esküvői ellenőrző listát. Nyomtasd ki otthon és kezdd el szervezni tervezni! Ha tetszik, akkor pedig posztolj egy képet a töltögetett füzetről, vagy ahogy épp töltögeted, a közösségi média oldalaimon #megcsinalomfuzet hashtaggel!
FIGYELEM! Előfordulhat, hogy a levelet a promóciók fül alá teszi a levelezőrendszer!