Munkafolyamat fotózás Céges fotózás

Nemrég Krisztinánál jártam masszázsfotózáson velencei stúdiójában a Green Residence Élményközpontban. Krisztina nem mellékesen masszázsterapeuta, reflexológus és természetgyógyász és fantasztikus volt látni őt munka közben, hogy még a folyamat fotózás ellenére is micsoda harmóniát tudott teremteni pillanatok alatt a stúdióban. 

Fotózás előtti Előkészületek

Krisztinával a fotózás előtt találkoztunk és megbeszéltük, hogy milyen jellegű fotókat szeretne, kb. mennyi időt kell rászánni, mire számítson, hogyan készüljön. Sikerült modellnek egy barátnőt beszervezni, ez mindenképpen előnyös, mert garantált az oldott hangulat és mindenkinek érdeke, hogy kellemes légkörben történjen a fotózás. 

Munkafolyamat fotózás Céges fotózás

Fotózás

A fotózás nagyon oldott volt, szerencsére nagyon hamar el tudott lazulni mindenki, főleg a modell, aki egész végig jobbnál jobb kezeléseket kapott. Az, hogy kellőképpen oldott legyen a hangulat nagyon fontos, hogy igazán életszerű képek készüljenek. Ugyan olyan sorrendben haladtunk, mint ahogy egy kezelés is zajlik, Krisztina pedig végig tájékoztatott, hogy mi következik milyen pozícióban így könnyen megtaláltam a helyemet ahonnan a legjobb volt a rálátás a folyamatokra. Azokat mozdulatokat amik nagyon látványosak többször is megismételtünk, hogy azokról mindenképpen szuper képek készüljenek. 

Munkafolyamat fotózás Céges fotózás

a fotózás után jön még csak a java...

Az ilyen folyamatfotózáson is, jóval több fotó készül, mint amennyi átadásra kerül. Így történik egy első leválogatás, majd pedig a kiválasztott képek megdolgozásra kerülnek. Ez a folyamat sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint maga a fotózás. Az összes átadott kép korrekción és retusáláson esik át, hogy a megrendelő mindenképpen elégedett legyen a végeredménnyel.

Ha szeretnél te is ellazulni

Jó szívvel ajánlom Krisztinát mindenkinek, aki egy kis lazításra vár, hiszen első kézből tudom, hogy csodálatos, ahogy a munkáját végzi, különösen fantasztikus, hogy minden kezelés előtt ő maga is lélekben felkészül és így teljes lelki kiegyensúlyozottságban várja a lazulni vágyókat. Keresd fel Krisztinát az SK Selfness Studio facebook oldalán, vagy a weboldalán. Garantáltan nem fogsz csalódni!

Köszönöm, hogy elolvastad az írásomat, ha pedig kedvet kaptál egy hasonló folyamatfotózáshoz, kattints ide és válassz csomagajánlataim közül!

Ha hasznosnak találtad írásomat, iratkozz fel hírlevelemre! Hetente hasznos extrákkal és letölthető anyagokkal jelentkezem!

Ha tetszett az írásom, oszd meg másokkal is!

Masszázs fotózás Krisztinánál