Velencén van egy hely, ami nem csak a pihenni vágyókat várja, de a helyieknek is rengeteg kulturális élményt nyújt. Nagyon örültem, amikor felkértek a hely logótervezésére és az ingatlan fotózására.

Logó tervezés

Mindenképpen egy olyan logó elkészítése volt a cél, ami tükrözi a hely elegáns letisztult vonalait, és könnyen magában foglalja az apartmanokat és az élményközpontot. Mivel az ingatlan körül egy csodás borostyánsövény van, így mindenképpen bele akartam vinni ezt a logóba is. Ezeket a leveleket a későbbiek folyamán még könnyen lehet alkalmazni különböző dizájn elemként a központ reklámanyagaiba.

Logo látványterv 4-min

Az apartmanok fotózása

Az ingatlanfotózás során először a panziók fotózására került sor. Fontos szempont volt, hogy ne csak a helységeket mutassuk be, de a hely barátságos, meleg hangulatát is. A szokásos fotókon kívül így pár hangulati kép is készült. Azért szeretem ezeket a hangulati képeket, mert remekül lehet használni a közösségi médiában is. Egy jó facebook vagy instagram bejegyzéshez remekül illenek. 

Ingatlan fotózás
Ingatlan fotózás

Az Élményközpont fotózása

Az élményközpont nagyon sokoldalú,  családi és gyerekprogramok, különböző sport foglalkozások, workshopok, báb és előadások helyszíne is. Mivel ilyen sokféle program van, mindenképpen többféle berendezéssel kellett bemutatni a termet.  Így az ingatlanfotózás során készült kép csak a teremről, úgy hogy jógamatracokat terítettünk le, és tanteremnek berendezve. 

Az apartmanok és az élményközpont megtalálható Velencén a Hársfa utcában, de érdemes felkeresni a facebook oldalát és facebook csoportját ahol számos program várja a gyerekeket és felnőtteket!

Green Residence Élményközpont – logótervezés és ingatlanfotózás