Miért kell neked profi fotó?

Egy jó kép többet mond minden szónál! Így van ez termékeiddel kapcsolatban is, hiszen hiába a te portékád a legszebb és legjobb, ha a fotó ami róla készült nem elég mutatós akkor, kevésbé figyelemfelkeltő. Ma az online vásárlás világában pedig szinte elengedhetetlen, hogy a weboldalunkon termékfotózáson készült profi termékfotók legyenek. A termékfotózás már szinte elkerülhetetlen ha webshoppal foglalkozunk. Az igényesen elkészített fotók bizalmat keltenek termékeidben, bátrabban vásárolnak tőled. 

TÖBBFÉLE TERMÉKFOTÓZÁS VAN?

Persze! Többféle technika közül választhatsz, lehet választani a hagyományos fehér hátteres képet, ha katalógusba szeretnéd akkor körbevágott háttér nélküli fotót, de ha szeretnéd feldobni készítményedet akkor választhatod a kreatív hátteres termékfotózást. A kreatív fotózásnál az árucikket ízléses kompozícióba rendezem különféle dekoratív kellékekkel, így a kevésbé mutatós termékek is tetszetősebbek lesznek.

KÜLÖNLEGES TERMÉKFOTÓZÁSOK

Ha minden részletet meg akarsz mutatni, akkor válaszd a 3D felvételt,ez a speciális technika lehetővé teszi, hogy 360 fokban körbeforgatva mutasd be termékedet, garantáltan fel fogja dobni webáruházad! Abban az esetben ha le akarod nyűgözni a weboldaladra látogató vásárlókat akkor kérj cinemagraph felvételt. A cinemagraph felvétel egy olyan speciális fájl, ami az állókép és a gif tulajdonságait ötvözi, így adva életet a képeknek.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT MÉG MA!

Termékfotózás ÁRAK

A termékfotózás költségeit több tényező is befolyásolja például a termék mérete, darabszám, a fotózás helyszíne, módja, így minden esetben egyedi ajánlatkérés szükséges. Termékfotózásnál a minimális darabszám tíz darab termékről készült kép!

Fehér hátteres termékfotó – 300-2.000Ft/kép

Körbevágott (png, psd) termékfotó – 800-5.000Ft/kép

Kreatív termékfotó (kompozícióban) – 5.000-15.000Ft/kép

Termékcsalád – 5.000-15.000Ft/kép

Aktív termékfotó (használat mozgás közben) – 3.000-8.000Ft/kép

Termék modellel, modellen – 2.000-20.000Ft/kép

Szellembábus termékfotó – 5.000-15.000Ft/kép