EGY JÓ FOTÓ MILLIÓKAT ÉRHET!

Gondolom nem árulok el újdonságot azzal, hogy egy jó fotó akár milliókat is érhet! Ingatlanfotózás során egy jól elkészített igényes fotóval könnyebben és magasabb áron adhatod el lakásod, vagy adhatod ki panziódat! Tűnj ki a szürkeségből és mutasd meg, hogy a lakásodnak, panziódnak hangulata van! Cseréld le szürke mobillal készített fotóid és érj el velük több ügyfelet! 

HOGYAN KÉSZÜLJ AZ INGATLANFOTÓZÁSRA?

Az ingatlanfotózást a részedről egy minimális előkészület előzi meg, ugyanis, a legjobb eredmény érdekében érdemes a helységeket kitakarítani, különösen ügyelve a csillogó üveg és tükör felületekre. A személyes tárgyakat (családi fotók, félig kinyomott fogkrémes tubus) eltüntetni a fiókba. Az ágyakat vagy be kell ágyazni vagy a takarót alvópárnát az ágyneműtartóba kell tenni. Feldobhatják a szobákat kiegészítőkkel, amik stílusa passzol a beltérhez, de ezeket ne vigyük túlzásba elég belőlük csak egy pár darab, hogy feldobják a szoba hangulatát. Különösen hangulatot ad a fotóknak az élő virág, akár vázában akár egy szép virágkötészeti elrendezésben. 

REFERENCIAMUNKÁK

INGATLANFOTÓZÁS ÁRAK

Szalma csomag

kb. 1 óra fotózás
10 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

25.000 Ft

Deszka csomag

kb 1-3 óra fotózás
30 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

45.000 Ft

Tégla csomag

kb 3-5 óra fotózás
60 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

70.000 Ft

Ha egyik csomagajánlat sem felel meg az elképzeléseidnek, esetleg a meglévő csomagokat bővítenéd, kérj bátran árajánlatot!