Légy büszke a munkádra!

Keményen dolgozol amit a kívülállók nem látnak? Büszke vagy a korszerű fejlesztéseidre? Ébressz még nagyobb bizalmat ügyfeleidben, és mutasd meg nekik miből áll a munkád! A céges fotózások során bárki bepillantást nyerhet hozzád a képeken keresztül, így biztos semmilyen kétségek nem maradnak, és könnyebben bíznak meg benned, termékeidben vagy éppen szolgáltatásodban. Mutasd meg nekik mit csinálsz a mindennapokban legyél büszke a munkádra!

Social media letudva....

Manapság elengedhetetlen a jelenlét a különböző közösségi média felületén. Egy–egy ilyen céges fotózás alkalmával nagyon sok olyan folyamatfotó, hangulatfotó készül, amiket később akár facebook-on akár instán vagy bármilyen más hasonló oldalon felhasználhatsz. Eleged van belőle, hogy nem találsz megfelelő fotót az interneten? Sokba kerülnek a vásárolt fotók és nem is adják vissza hűen a munkáidat? Nem kell többet képeket vásárolnod az interneten, használhatod saját jogtiszta fotóidat! A céges fotózás során ha igényt tartasz rá, kifejezetten közösségi média barát feliratozható fotókat is készíthetünk. 

Profizmus

Ha már van egy profi weboldalad, akkor pedig szinte elengedhetetlen egy ilyen céges fotózás. Ne hagyd, hogy találgassanak leendő ügyfeleid, partnereid. Engedj bepillantást a hétköznapjaidba! Mutasd be a cégedet, készíttess üzleti portrét, vagy akár profil képet munkatársaidról vagy csoportképet csapatodról. Ha pedig termékeidet is szeretnéd lefotóztatni válaszd a termékfotózás szolgáltatásomat, de akár egy teljes prospektus elkészítésében is segítségedre lehetek! Válassz csomagajánlataim közül, vagy egyedi árajánlatot! 

REFERENCIAMUNKÁK

CÉGESFOTÓZÁS ÁRAK

16 tonna csomag

Munkafolyamat fotózás
kb. 1-2 óra fotózás
30 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

40.000 Ft

Hangya csomag

Üzleti portré
kb 1-2 óra fotózás
20 db retusált kép
a képeket e-mailen adom át

40.000 Ft

Business csomag

Munkafolyamat és portré fotózás
kb 3-5 óra fotózás
60 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

70.000 Ft

Az árak Székesfehérvár 50 km-es körzetében érvényesek, az ezen kívül eső településekre kiszállási díjat kell felszámolnom.

Ha egyik csomagajánlat sem felel meg az elképzeléseidnek, esetleg a meglévő csomagokat bővítenéd, kérj bátran árajánlatot!